Dit is Praktijk Wi-lina

Willemijn Mehagnoul

De drijvende kracht achter Praktijk Wi-lina

Met mijn talenten heb ik ontdekt dat ik betekenis kan brengen in datgene wat niet zo direct op de voorgrond ligt. Mijn kijk op de mens is dat ieder mens op zijn eigen manier mag streven naar een zinvol en goed leven. Daarin ik vind ik het bijzonder om naast het individule contact gebruik te maken van het groter geheel “ Het energetisch veld” , wat ons als mens verbindt. Ik ben als persoon doortastend en weloverwogen van aard en heb een warme stijl van communiceren.

Daarnaast bezit ik een creatieve mind waarvan ik inventief gebruik maak tijdens de invulling van behandelingen en vormgeving van de lessen die ik verzorg bij Instituut-CAM.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, zingen, wandelen en te schilderen.

Docente Energetische Therapie

Sinds augustus 2014 ben ik verbonden als docente bij Instituut CAM. Ik verzorg daar praktijk- en theorielessen in het vak “energetische therapie” en “start eigen praktijk”.

Praktijk Wi-lina

Dit jaar bestaat mijn bedrijf 10 jaar. In deze 10 jaar heb ik vele mensen mogen behandelen op diverse gebieden. De rode draad is wel het voorkomen van ernstige klachten en verlichting van de klachten. Deze klachten zijn divers van aard.  Lichamelijke klachten als wratten en exceem, migraine, rugpijn, duizeligheid. Te denken valt aan het vastlopen op spanning waarmee voorkomen is dat dit uitmuntte in een burn-out. Blokkades ontstaan vanuit levenservaring of gevoelige persoonlijke aspecten, maar ook psychosociale componenten als depressie, paniek en lichte trauma. Familiepatronen, ouder-kind relatie of onbegrepen gedrag bij kinderen als driftbuien of zorgen over hun gedrag. Jongeren en adolescenten die hun hooggevoeligheid wilde leren begrijpen.

Opleidingen

2013 – 2014
Academie voor mediumschap
José Gosschalk en Karel Besseling, Naarden

2006 – 2010
HBO Paranormaal therapeut, Natuurgeneeskunde
Het Johan Borgman College, Utrecht

2003 – 2006

HBO Bachelor of social studys, Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Fontys Hogeschool Eindhoven

1999 – 2003
MBO Sociaal pedagogisch werk, Activiteitenbegeleiding
ROC Eindhoven

Contact

Wilt u weten hoe praktijk Wi-lina U kan helpen bij uw vraag?