Dit is Praktijk Wi-lina

Willemijn Mehagnoul

De drijvende kracht achter Praktijk Wi-lina

Mijn kijk op de mens is dat ieder mens als individu een uniek wezen is en op zijn eigen manier mag streven naar een zinvol en goed leven. Ik vind het bijzonder om naast het individuele contact gebruik te maken van het groter geheel, het energetisch veld, wat ons als mens juist verbindt.

Docente Energetische Therapie

Sinds augustus 2014 ben ik verbonden als docente bij Instituut CAM. Ik verzorg daar praktijk- en theorielessen in het vak “energetische therapie” en “start eigen praktijk”.

Proces

Tijdens een consult ga ik samen met u een proces aan. In dit proces zult u merken dat u steeds beter leert begrijpen hoe u als mens in elkaar zit. Blokkades, die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld ziekte, stress, ingrijpende gebeurtenissen (in het verleden), kosten energie. U zult het als grootste cadeau voor uzelf ervaren als u aspecten van u zelf gaat zien, en u talenten van uzelf gaat ontdekken. Er ontstaat een nieuwe stroom van energie en uw energie neemt toe.

Ieder mens heeft prikkels en kansen nodig die uitnodigend zijn voor persoonlijke groei. Hierdoor wordt uw immuunsysteem sterker!

Ervaring

Naast mijn ervaringen in de praktijk heb ik werkervaring opgedaan binnen de reguliere gezondheidszorg in diverse sectoren. Dan doel ik op de ouderenzorg, kinder- en jeugdpsychiatrie, kinder- en jeugdzorg voor hoogbegaafden en de gehandicaptenzorg.

Om mijn professionaliteit en competenties op peil te houden ben ik aangesloten bij VVET. Dit is een beroepsorganisatie voor natuurgeneeskundige en faciliteert o.a. bij- en nascholing en ziet toe op de handhaving van de beroepsethiek. Daarnaast kies ik zelf scholing die bijdraagt aan de kwaliteit van behandelingen. Hierdoor bent u als cliënt gewaarborgd van een therapeut die voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Opleidingen

2013 – 2014
Academie voor mediumschap
José Gosschalk en Karel Besseling, Naarden

2006 – 2010
HBO Paranormaal therapeut, Natuurgeneeskunde
Het Johan Borgman College, Utrecht

2003 – 2006

HBO Bachelor of social studys, Sociaal Pedagogische Hulpverlening
Fontys Hogeschool Eindhoven

1999 – 2003
MBO Sociaal pedagogisch werk, Activiteitenbegeleiding
ROC Eindhoven