Mediumschap

Een medium is de schakel tussen de geestenwereld van de overleden mensen en de wereld zoals we die hier zien op aarde. Als een mens komt te overlijden blijft het fysieke lichaam achter, maar de ziel, de essentie van wie we zijn, leeft voort in een andere dimensie. Als medium leg ik contact met de wereld van de overledenen en kom ik met specifieke informatie zowel uit het verleden als uit het nu.

Binnen praktijk Wi-lina kunt u terecht voor een privé consult. Doordat er op een ander manier naar uw situatie wordt gekeken krijgt u nieuwe inzichten waarmee u verder kunt.

Hoe werkt een consult?

Tijdens een privé consult, leg ik contact met een overleden dierbaren. Dit kunnen zowel familieleden, als vrienden/ kennissen zijn.

Omdat we zeker willen weten dat er sprake is van communicatie met de juiste persoon geef ik een aantal bewijzen. Bijvoorbeeld de manier van overlijden, beschrijving van de persoonlijkheid, gedeelde herinneringen enz. In het consult zit altijd een boodschap of een advies aan u gekoppeld.

In een consult zult u merken dat u zelf het contact voelt met de persoon. Vaak neemt u zelf de warmte en liefde waar en dit contact is onbeschrijfelijk. De band met een persoon blijft altijd bestaan en door de dood wordt deze niet verbroken. Onze dierbaren laten zich graag ‘zien’ om te laten weten dat ze nog in ons verweven zijn en dat ze graag willen helpen.

Aura reading

Een aurareading geeft u meer zelfinzicht, wat een belangrijke stap is naar het vrijmaken van uw eigen intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming waarmee uw energetisch veld en de interactie met uw omgeving te lezen is.

Een aurareading heeft als doel om te komen met praktische informatie waar u verder mee kunt. Een goede aurareading werkt inzicht gevend. Het is figuurlijk gezien een foto van uzelf op dat moment in uw leven. Het brengt u bij de essentie van datgene waarmee u bezig bent en stimuleert u om optimale keuzes te maken.

Een aura reading biedt u de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief, eigen antwoorden te vinden op uw vragen. U kunt informatie ontvangen over uw:

  • (Spirituele) ambities
  • Gezondheid
  • Karakter
  • Talenten
  • Hobby’s
  • (Familie) relaties
  • Gedachten/ overtuigingen
  • Thuis situatie
  • Werk

Psychometrie

Aan de hand van een foto of voorwerp wordt energie waargenomen en geïnterpreteerd. Aan een foto of voorwerp hangen verschillende energieën. De uitstraling en de emoties van een persoon zitten er als het ware in. Dit wordt waargenomen en tot beelden gevormd.

In een consult zult u merken dat u zelf het contact voelt met de persoon. Een psychometrie consult kan u handvatten bieden om uw eigen emotie of die van de persoon beter te kunnen begrijpen.

Let wel: bij het meenemen van een foto waarop een persoon afgebeeld staat die nog leeft, dient deze persoon toestemming te geven voor het lezen van deze foto.

Contact

Wilt u weten hoe praktijk Wi-lina U kan helpen bij uw vraag?